Drága és nagyon színes a frissen nyílt Desigual

Az évente körülbelül két félmeztelen vásárló-bulit rendező barcelonai márka, a Desigual termékeit eddig csak a Peek & Clopperburgban és a Legends üzleteiben tudtuk beszerezni. Az átlag magyar bérekhez viszonyítva elég drága ruhákat immár saját márkaboltjukban is megvehetjük a Westendben.

Bár a megnyitóra beígért hazai celebcumi Lolán és Palya Beán kívül elmaradt, körülnéztünk mit kapunk a túlárazott ruháiról ismert Desigualban és mik azok, amikért leárazási szezonban lesz érdemes visszanézni, vagy esetleg outletben levadászni.

A márka egyik sajátossága, hogy nem érezzük muszájnak azonnal megvenni a tetszetős darabokat, mivel várhatóan az elkövetkezendő szezonban sem fognak sokat változtatni a termékek mintáin és stílusán. Így 'örök ruhadarab' oldaláról és onnan nézve, hogy ennyire színes, mintás ruhákból a ruhatárunk nem bír el egy-két darabnál többet egész érthetőek a kissé extra árak is.

A meghívón álló "hogy bárki öltözhessen különlegesen úgy, hogy az nem terheli meg a pénztárcáját" mottót azért túlzásnak tartottuk, mivel 10 ezer forint alatt mindössze egy, kizárólag fesztiválszezonra felvehető hippi sálat találtunk horgolt virágokkal, amiért 8990 forintot kértek. Ehhez közeli ára volt a három darabos, kék árnyalatú karkötőnek, ami 10490 forintba került az üzletben.

A szájbarágós angol és spanyol nyelvű elcsépelt szlogenekkel díszítetett darabok közül a karkötő árán egy színes, 'La Vida es Chuca' (Király az élet) feliratú pénztárcát is szerezhettünk volna, ha akarunk. Nyaralós és strandra járós ruhákból és fürdőruhákból sem volt hiány, egy vidám, színes bikinifelső 8990 forintba, a hozzá illő alsó ugyanennyibe kerül a Desigualban.

Egy agyonmintázott platform cipő 32990 forintba, egy nyári maxiruha 37490 forintba, egy vad mintákkal felturbózott farmer 22490 forintba került. A militarykabáton kívül két dolgot is találtunk a női kollekcióból, amit szívesen viselnénk, az egyik egy örök klasszikus piros kabát, amiért még fizettünk is volna 37490 forintot, ha nem lett volna három helyen feltüntetve rajta a márka logója. A másik kedvencünk a Desigual és a Lacroix kollaborációjának egyik 44990 forintos rozsdaszínű cipzáros felsője, amiért akár vissza is nézünk leárazáskor. Nézze meg a galériában, hogy mit láttunk a Desigual női és férfi részlegén!

Oszd meg másokkal is!
Mustra