Axente Vanessa a Prada tavaszi kampányában

A Prada őszi, virtuális labirintus témájára épülő kampányánál sem voltunk benne biztosak, hogy mindent értünk, de a divatház tavaszi-nyári reklámvideója még az előzőre is rátesz egy lapáttal. A kicsit zavaros, néhol hipnotikus kisfilmet legalább háromszor-négyszer visszanéztük, mire rájöttünk, hogy tényleg fogalmunk sincs, mi történik a másfél perces videóban.

„Dália, pünkösdi rózsa, tigrisliliomy és pipacs, csak néhány azok közül a titokzatos virágok közül, melyek virágzanak a Prada titkos kertjében” – magyarázza a rejtélyes kisfilmet a sajtóközlemény.

Az olasz divatház legújabb kampányának magyar vonatkozása is van, ugyanis az Attractive Models egyik üdvöskéje, Axente Vanessa olyan nagyágyúk között kapott szerepet a DJA és Steven Meisel által készített „10 Women” névre keresztelt videóban, mint Eva Herzigova, Irene Hiemstra, Irina Kravchenko, Kirsten Owe, Maartje Verhoef, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Saskia de Brauw, Sung Hee Kim – írja a fashionista.com. A fiatal modell nem először állt modellt a márkának, az őszi-téli kampány mellett két szezonban is a magyar Axente nyitotta meg a Prada exkluzív modelljeként a bemutatót a divathéten.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek