Kinek áll jobban ugyanaz a csipkeruha?

Múlt héten olyan miniruhákat mutattunk, amelyeket két híresség is méltónak talált arra, hogy viselje a vörös szőnyegen. A szavazások alapján egy dolgot jelenthetünk ki biztosan, Adriana Limának jobban áll a szűk miniruha, mint Nicki Minaj-nak. Bár szerintünk akkor is ugyanaz lenne a szavazás végeredménye, ha a két híresség egy-egy elhasznált szemeteszsákot húzott volna magára.

Ezen a héten csipkeruhákat mutatunk, ugyanis az utóbbi időben egyre többen jelennek meg csipkében díjátadókon, vagy éppen filmbemutatókon. Chloe Moretz ugyanazt a ruhát választotta, amit a brit Vogue szerkesztője, Alexa Chung. Alessandra Ambrosio és Padma Lakshmi is ugyanabban a fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre, és Khloe Kardashian Noomi Rapace választását ismételte meg. Önöknek nincs más dolguk, csak döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha.

Alexa Chung – Chloe Moretz

Kinek áll jobban?

A brit Vogue 29 éves szerkesztője a tavaly novemberi British Fashion Awards tiszteletére vette fel a Simone Rocha által tervezett ruha fekete verzióját, míg Chloe Moretz a neonsárga változatot viselte a januárban megrendezett People's Choice Awards díjátadón, ahol nagy sikert aratott vele. Alexa Chung a virágmintás csipkeruhához különlegesebb lábbelit, egész pontosan Nocholas Kirkwood Belle Epoque névre keresztelt cipőjét viselte. A 15 éves Chloe Moretz azonban nem mert a neonsárga mellé további extrém kiegészítőket felvenni, így maradt a fekete cipőnél. Melyikük jobb?

Padma Lakshmi – Alessandra Ambrosio

Kinek áll jobban?

Zuhair Murad ruhái mindig népszerűek voltak a vörös szőnyegen, ezúttal Padma Lakshmi és Alessandra Ambrosio viselte a tervező ugyanazon ruháját. A kreációt az indiai színésznő még szeptemberben vette fel a Creative Arts Emmy díjátadóra, míg a Victoria's Secret angyala az októberi amfAR Gálán jelent meg a fekete, csipkés estélyiben. Egyik híresség sem viselt a virágos hímzéssel díszített, váll nélküli estélyihez táskát, a cipőjük nem látszik, tehát tényleg csak arra lehet szavazni, hogy Lakshmi vagy Ambrosio hibátlan alakján mutat-e jobban Murad kreációja?

Noomi Rapace – Khloe Kardashian

Kinek áll jobban?

A svéd színésznő Passion című filmjét népszerűsítette a zöld Valentino ruhában, míg Khloe Kardashian az amerikai X-Faktor fináléján jelent meg benne. A zöld csipkeruhát a két híresség teljesen másképp viselte, hiába ugyanolyanok az alapdarabok, stílusuk annyira más, hogy nincs bennük semmi hasonló.

Noomi Rapace a ruhát hangsúlyos ékszerek nélkül vette fel, és magasított talpú, fekete lakkcipőt választott hozzá. Khloe Kardashian jóval magasabb, mint a színésznő, így a ruha többet láttat a lábából. A magasabb, vastagabb csontú Kardashian övvel hangsúlyozta derekát, és elővezette a hegyesorrú cipők visszatérését aranycsatos lábbelijével. Kinek állt jobban? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek