Szerdán eshet, de még mindig enyhe az idő

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Bernadett

Szerdára nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a nap második felében délnyugat felől többfelé eleredhet az eső – írja az Időkép.hu. A délkeleti szelet élénk lökések kísérhetik, de enyhe idő várható: hajnalban 4-10, délután 10-18 fok valószínű, északkeleten lesz hűvösebb.

Bernadett az egyszerű öltözködés híve, nem spilázta túl napi szettjét: szürkészöld kabát, farmer, barna bakancs és fekete táska került reggel keze ügyébe, a szett mégis összeállt. A szegecss táskát és bakancsot kifejezetten irigyeljük, de egy ilyen jó kis kabát is jól jön mindenki ruhatárában. A galériában megnézheti az egyszerű, divatos városi összeálítás részleteit is!

Kabát: Bershka

Nadrág: Forever21

Cipő, táska: eBay

Mustra