Kate Upton dögös dominaként pózol az olasz Vogue-ban

vog-620 1613047a
Fotó: Vogue Italia

Az egykori Sports Illustrated fürdőruhamodell egyre népszerűbb a legnevesebb divatlapok és fotósok köreiben is. A már tehenészlányként is pózoló Upton nagy lehetőséget kapott az olasz Vogue-tól, melynek szerkesztői Steven Meisellel és Gordon von Steinerrel dominaként kapták lencsevégre a mellvillantásra könnyen rávehető 20 éves modellt – írja a fashionista.com.

A pazar, divatot és szexualitást mesterien összehozó editorialhoz – melyet a a fotósóriás, Helmut Newton illetve Anna Nicole Smith 1993-as anyagai ihlettek – videó is készült, melyben Upton Manhattan látképével a háttérben szexi fekete szerelésekben, giccses ékszerekkel és kiegészítőkkel, bekötött szemmel cigarettázik és nagyokat sóhajtva nyújtózkodik egy nyugágyon.

A lassan az igazi modellek közé feljutó Upton többek között báránybőr Fendi kabátban, Patricia Field lakkfűzőben és Kenneth Jay Lane ékszereiben vörös ajkakkal pózol a kamerának.

Mit gondol, az olasz lapnak lőtt 'This girl, this moment' című képek elegendőek ahhoz, hogy legközelebb Anna Wintour is felkérje a szőke modellt egy fotózásra, vagy erre még várnia kell a törtető Uptonnak?

Mustra