Szerdán 27 fok lesz és szél, öltözzön úgy, mint Rafaela

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Rafaela

Keddre hűvös, szeles időt kaptunk, bár sokkal szebbnek ígérkezett az idő a jóslatok alapján, mégis fáztunk. Szerdán elvileg már sok lesz a napsütés, de továbbra is erős marad a szél: a megélénkülő délnyugati szelet a Dunántúlon erős, viharos lökések kísérik – írja az Időkép.hu. Hajnalban 11-16 fok, délután 24-29 fok várható, és reményeink szerint hajnalban nem szürkeségre és esőre kell kelni.

Az őszi szeles 27 fokban a holland Rafaela szettje pont megfelelő: bőr bokacsizmájában nem fázik fel, miniruhája alatt vastag harisnya melegíti, táskájában pedig van hely egy dzsekinek, amire reggel és este szükség van. A 23 éves lány szemmel láthatóan rajong a bizsukért és ékszerekért, sima virágos ruháját a mostanság trendi kiegészítő-halmozással dobta fel.

Ruha: Zara

Top (a ruha alatt): Asos

Táska: Invido

Cipő: Blue boxer

Ékszerek: Floridából

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek