Vegyen cicás pulóvert a keddi 22 fokban!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a milánói divathét látogatói közül választottunk ki egy lányt, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Angelica Ardasheva

Bár hétfőn is hideg volt a reggel, keddre még rosszabb lehet a helyzet, mert gyenge hidegfront érkezik. Hajnalban még zivatarok is előfordulhatnak, de később csökken a felhőzet, kisüt a Nap. A szél átmenetileg északnyugatira, nyugatira fordul, többfelé megélénkül, de 21 és 27 fok között alakul a maximum-hőmérséklet, ami nem rossz így szeptember végén – írja az Időkép.hu. Péntekre jön az igazi nyárvégi meleg, 30 fokkal, addig viszont kicsit jobban fel kell öltöznünk.

Angelica Ardasheva divatbloggert a Getty fotósa kapta le a milánói divathéten, szeptember 20-án. Milánóban kicsit rosszabb idő van, mint nálunk, alig 20 fok és eső várható egész héten, de a kép készültekor még pont úgy sütött a nap, mint Budapesten fog a héten. Ardasheva érdekesen játszik a színekkel szettjében, piros cipőjéhez nyaklánca megy, és csak ez a két kiegészítő töri meg a fekete-fehér összeállítást. A pulóverre hímzett macska viszi a prímet, de azt azért lássuk be, egy pöttyös szoknya és egy kisállatos felső mellé kell egy fekete Chanel táska, hogy kellő komolyságot kapjon a szett.

Mit, hol?

Hasonló cipőt a Zarában kaphatunk (lehet, hogy Ardasheva is ott vette a magáét 9995 forintért), hasonló szoknyát bármelyik turkálóban találunk, a különleges pulóvert pedig mi magunk is elkészíthetjük, csak egy egyszerű fekete felső kell hozzá (H&M, 2490 forint) és némi kézügyesség. A Chanel táskához hasonlót is könnyen találunk, például a Stradivariusnál 3995 forintért, a nyaklánc pedig megintcsak olyan kiegészítő, amit magunk is el tudunk készíteni.

KEDD
Fotó: Elena Braghieri / Europress / Getty
Mustra