Itt van az ősz, elő az esernyőkkel!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal, a hirtelen jött hidegre való tekintettel csinosan felöltözött járókelő helyett egy külföldi blogger képét választottuk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Jessica Quirk

Szeptember 13-án, csütörtökön sajnos már őszi idő lesz, a rosszabbik fajtából: hűvös 14 fok, eső, szürkeség. Nézzük a pozitív oldalát: az allergiások végre fellélegezhetnek, az eső lenyomja a pollenszintet. Az Időkép.hu előrejelzése szerint egyedül a Tiszántúlon és északkeleten nem várható csapadék, ott a hőmérséklet ismét felmehet 30 fokra.

Mi a Budapesten várható esős 15 fokhoz kerestünk csütörtökre képet: a What I wore című Tumblr gazdája, Jessica Quirk 2008 augusztusa óta posztolja rendületlenül szettjeit. Az ő tavaly októberi összeállítása pont megfelel a hirtelen jött lehűlésnek, nálunk is elkél egy vastagabb blézer és akkor sem néznek hülyének, ha csizmát húzunk. Biztos sokan előveszik gumicsizmáikat, de egy strapabíró bőrcsizma is megteszi, 5 mm eső még nem a világvége. Attól, hogy hűvösebb van, nem kell rögtön slampossá válni, egy csinos szoknya vékony harisnyával jó választás lehet. A bézs aljhoz felvehetjük nyári tengerészcsíkos felsőnket, nem kell túlkombinálni a szettet, a lényeg, hogy az a kevés szín, amit használunk, jól passzoljon egymással (a sötétkék-bézs ilyen páros).

Quirk1
Fotó: Jessica Quirk

Quirk az egyszerű ruhák mellé visszafogott nyakláncot vett – alig látni –, a csavart az adja az összeállításnak, hogy a táska és a csizma azonos árnyalatú, és a napszemüveg is barna keretes, nem fekete. Egy dologra lesz még szükségünk csütörtökön egy ilyen szett mellé: egy sötétkék esernyőre.

Nyaklánc: vintage

Napszemüveg: Fred Flare

Csíkos felső: GAP

Kiskabát: Target

Szoknya: vintage

Csizma: Banana Republic

Táska: Charlie Leather via Overland

Jessica Quirk így marad csinos hűvösben is
Jessica Quirk így marad csinos hűvösben isFotó: Adam Quirk
Mustra