Még mindig menő a színátmenet, próbálja ki a haján is!

A színátmenet már jó ideje menő mindenen, ruhán, körmön, bútoron és természetesen a hajfestésben is. A fakó pink haj és a neonszínek mellett az otthon is egyszerűen elkészíthető (de el is rontható) stílust a celebek örömmel követik, legismertebb közülük talán Drew Barrymore, aki még 2010-ben kattant rá, és akinek remekül passzol vadóc stílusához a hajvégek felé szőkülő festés. A galériánkban bemutatunk néhány példát, és ha kedvet kapott, megnézheti videón, hogy mit és hova kell kenni ehhez a nyárias hajszínhez.

Az elegánsan és punkosan is viselhető stílus végigment majdnem minden híres csajon, Rooney Mara, Julia Roberts, Alexa Chung, Beyonce mind-mind más színűre kérték a hajuk végét a fodrászuktól. Az ombre hajnál mindegy miből mi lesz, csak átmenettel legyen más színű a hajvégünk és a hajtövünk. A legegyszerűbb talán a szőkítés, amihez már nem is kell fodrászkellékesnél összevásárolnunk a szőkítőport és hidrogént, készen kapható, bár drágább világosítókkal egyszerűen kipróbálhatjuk otthon is. A hatóidővel azért vigyázzunk, inkább kétszer fussunk neki, mint hogy elsőre szétégjen az összes hajvégünk és csak a vágás segítsen rajtunk.

Nojko egy bájos magyar blogger lány, aki egy félhosszú barna hajából készítette el a frizurát és mindent jól elmagyaráz, nézzék csak:

Oszd meg másokkal is!
Mustra