Sütött már ennél rondább tortát?

Ha próbált már tortát készíteni, amely ahhoz képest, hogy milyen sok meló volt vele, végül elképesztően ronda lett, akkor talán feldobhatja a gondolat, hogy volt már rosszabb. És az nem az ön konyhájában született, megtalálja viszont a világ legrondább tortáit felvonultató könyvben, a Wreck The Halls-ban.

Az ünnepre, illetve ünnepinek szánt süteményeket Jen Yates tortablogger gyűjtötte össze, ez már a második kötete a témában (itt az első). Galériánkban belenézhet.

Aki nem akar könyvet venni, annak is érdemes a blogot olvasgatni: amerikai kultúrkörben járatlanok például meglepődhetnek azon, hogy a hálaadásra gyártott sütemények nagy része mennyire pulykás, és mennyire emlékeztet egy farokra. Vagy hogy a terhesség egyeseket annyira megzavar, hogy bizarr dolgokra lesznek képesek, például frissen született babát és placentát formáznak a tortából. Vagy hogy spórolós anyu a két gyereknek bizarr közös tortát alkot. Alant pedig a könyvet bemutató trailert tekinthetik meg.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.