Olyan hatalmasra dagadt idei Victoria’s Secret-galériánk, hogy abba már túlzás lett volna a színfalak mögött készült képeket is belezsúfolni. Pedig ilyenek is érkeztek, és úgy ítéljük meg, hogy lesz olvasóink között olyan, akit érdekelnek majd, különösen mivel Adriana Lima lengébb öltözékben látható ezeken a képeken, mint a divatbemutató során bármikor.

Amint az a színfalak mögött készült fotókból kiderül, a csajok általában a rózsaszín egyenköntösben kószáltak a backstage-ben, ahova valamiért Kanye Westet is beengedték.

Volt, aki csak szendén mosolygott a fotósoknak, más a győzelem jelét mutatta, megint más csókot dobott, Adriana Lima azonban fogta magát, ledobta a köntöst, és egy asztalon hemperegve kezdett pózolni.

Miranda Kerr sem lopta a napot, ő odaállt az egyik legértékesebb darab mellé, és azzal fényképezkedett. Ez a melltartó 2,5 millió dollárba kerül, ami több, mint negyedmilliárd forint.

Ez azt jelenti, hogy ha ebből sikerül négyet eladni, az behozza az egész divatbemutató kiadásait. Sok sikert kívánunk az értékesítéshez a Victoria’s Secretnek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.