Mihalik Enikő lóval, szőrmében

Szinte már hírértéke van annak, ha Mihalik Enikő tetőtől talpig ruhában pózol. A szupermodell az amerikai Harper's Bazaar magazin novemberi számában látható lóval, szőrmében, havas tájban. A képeket Terry Richardson készítette, aki végre kijött a műterméből, és kedvencével, Mihalik Enikővel elkészítette a divatmagazin Winter Wonderland fantázianevű divatanyagát.

A ruhákat Julia von Boehm válogatta össze, Mihalik Enikő a bundákban és usánkákban igazi szibériai királynőnek néz ki. A szupermodell az egyik képen egy fehér lóval sétálgat a havas tájban, egy másikon lovas szán mellett pózol, egy harmadikon pedig szibériai husky-t tart a kezében.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.