18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mihalik Enikő mellei most tökéletesen látszanak

mihalik

Legutóbb narancsokkal takarta muffját, de melleit nem láthattuk a legkeresettebb magyar modellnek. De nem kellett sokáig várni. A török Harper's Bazaar augusztusi számának Koray Birand fotózta a 24 éves modellt, akit egyre felnőttesebb beállításokban láthatunk: erős sminkben, fekete csipkés felsőben és gyémántokkal. A csipkés felső alatt természetesen nem visel semmit, bár a mellei csak félig látszódnak. A teljesen átlátszó fekete felsőben viszont már teljesen, a muskátlis képen meg már majdhogynem félmeztelen.

A kissé matt, igazi nyári felvételekhez elegáns ruhákba bujtatták a békéscsabai lányt, így a hosszú, fekete és piros ruha nem hiányozhatott. Ahogy a fehér ing és a blézer sem, amelyek szintén kizárólag fekete és piros színekben pompáznak. Az utolsó képen látható fehér, vasalt trapéznadrág, galléros, fehér inggel leginkább Charlie angyalit juttathatja az eszünkbe. A sötétszőke hölgyet nem először festik és öltöztetik a hatvanas-hetvenes évek stílusában, amit jól tesznek, mert igen jól áll neki. Persze nem annyira, mint amikor Ebergényi Rékával mulat a Szigeten.

Oszd meg másokkal is!
Mustra