Beyonce 90 perc alatt 2 millió 800 ezret költött

Mint a világ egyik legnagyobb popsztárjának, Beyoncénak biztos nem okoz nehézséget, hogy gyönyörű tervezői ruhákat, táskákat rendeljen magának, amelyeket a tervezők ingyen is odaadnak neki. De ő követte a trendet, vagy pedig hiányzott neki a vásárolgatás, és Londonban saját magának vett ruhákat. Természetesen ezt sem úgy kell elképzelni, hogy fogta magát és bement az üzletbe, mint bármelyikünk, ahogy az sem igazán valószínű, hogy a népgyermeke Michelle Obama leugrik a sarki a H&M-be és ruhát vásárol magának. Az üzletet lezárták és többi vásárlónak várnia kellett sorára.

Ugyanis Beyonce nemrég egy hétfői napon anyukájával beugrott a londoni Topshopba. Ez idáig teljesen átlagosnak tűnik, de Beyonce 50 perc alatt 1 millió 540 ezer forintnak megfelelő összeget költött (5000 font), és ha belegondolunk, hogy a Topshop nem egy eszelősen drága hely, akkor könnyen kikövetkeztethetjük, hogy ez egy emeletnyi ruhának felel meg. Amikor itt végeztek azonnal a Selfridges üzletbe mentek, ahol a következő fél órában gyorsan elköltöttek még 4000 fontot (1 millió 230 ezer forintot).

Beyonce és az édesanya szinte minden időt a cipő részlegen töltötték, és egyetlenegy cipőt sem próbáltak föl azok közül, amelyeket végük megvettek. Egy eladó a The Sun-nak azt nyilatkozta, hogy leginkább a Pretty Woman vásárlós jelenetére emlékeztette az esemény. „Amikor a cipő osztályra ért, még nagyobb sebességbe kapcsolt. Ez a nő imádja a cipőket”  - jegyezte meg az informátor.

Oszd meg másokkal is!
Mustra