Gisele Bündchen saját bugyiban villant segget

A legjobban kereső szupermodell hét éven át népszerűsítette a Victoria’s Secret fehérneműit, így valószínűleg rutinosan állt kifutóra saját tervezésű bugyijaiban, melltartóiban. Bündchen első, Gisele Bundchen Intimates névre keresztelt fehérneműkollekcióját egy brazil cégnek, a Hope-nak tervezte, a darabokat pedig ő maga mutatta be csütörtök este, Sao Paolóban.

Egy púderrózsaszín és egy fekete szettet vállalt be a kifutón a 30 éves, nagyon jó karban lévő modell: a bemutató kiegészítői kicsit emlékeztettek a Victoria’s Secret bemutatóinak hangsúlyos díszeire, a brazil show-n is hatalmas masnikkal, tollakkal dobták fel a klasszikus fehérneműket – írja a Daily Mail.

„Az álmok valóra válnak, és nagyon boldog vagyok, hogy bejelenthetem a brazil fehérneműcég létrejöttét. Álomfehérneműket terveztem a Hope-nak, és a Gisele Bundchen Brazilian Intimate-nek. Jó szórakozást kívánok a bemutatóhoz!” – mondta a show előtt Bündchen.

Egyetlen embert zavarhat egyébként a jól kereső anyuka legújabb vállalkozása, a Gisele Bundchen Intimates: a szintén modell Elle Macphersont, aki pár éve indította Elle Macpherson Intimates nevű fehérneműcégét.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.