Menő vagy ciki a mikrofonos-copfos-cicis Madonnacipő?

Egy izraeli tervező, Kobi Levi készítette el Madonna 1990-es Blonde Ambition turnéja által ihletett cipőt, melynek szinte minden részlete a popkirálynőt idézi. A cipő orra és oldala Madonna Jean-Paul Gaultier által tervezett csúcsos melltratós aranyfűzőjét képezi le, sarokrészéről szőke lófarok lóg, pántja az énekesnő ’head set’ mikrofonja.

A madonnás cipő Levi új kollekciójának egyik darabja, a tervező elkészítette többek közt Popeye barátnője, Olivia Oyl cipőjét is, illetve egy játszótéri darabot, melynek sarka gyermekkorunk csúszdáinak létrájára emlékeztet. Mindent megtekintehet részletesen, ha a képre kattint, és megnyitja galériánkat.

Kobi Levi 2001-ben diplomázott a jeruzsálemi Bezalel Akadémia art&design szakán, azóta szabadúszóként dolgozik, és amikor épp nem nagy cégek megrendelésein dolgozik, rendhagyó lábbeliket tervez. Cipői saját bevallása szerint egy ötlet és egy lábbeli keresztezéséből születnek, így lesznek egyediek, humorosak – és hordhatóak.

Minden darab kézzel készül, de nem ez a lényeg: hanem az, hogy menő vagy ciki Madonna és egy körömcipő keresztezése? Ön felvenne egy ilyen cipőt? Ha nem is venné fel, mint műtárgy, tetszik önnek a mikrofonos, szőke lábbeli? Nyomjon menőt vagy cikit!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (4750) (3393) Ciki!
Mustra