Keresztes Ildikót teljesen átváltoztatták az élő adásokra

Keresztes Ildikó az X-Faktor selejtezői előtt összeveszhetett a fodrászával meg a sminkessel, mert rendszerint nagyon előnytelen frizurát, illetve sminket kapott: teljesen beesettnek tűnt az arca a nagy frufru és a vastagon sötétre festett szemhéjak miatt.

Előtte, utána (Forrás: X-Faktor)
Előtte, utána (Forrás: X-Faktor)

Az első élő adásra viszont úgy néz ki, feltűnt a dolog a műsor készítőinek is, akik egy ügyes frizuraváltással sokat fiatalítottak a mentor megjelenésén.

Keresztes haját hátracsapták, megszüntették a nyomasztó frufrut, amitől máris sokkal könnyedebb lett a megjelenése. Ezen felül a sminkjén is finomítottak, már nem olyan erős a sötétítés a szemhéján, hogy teljesen beesettnek tűnjön az egész arca. Ön szerint menőbb vagy cikibb a korábbiakhoz képest az új Keresztes-stílus?

Menő! (8990) (3547) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.