Térdreesett a modell a hordhatatlan cipőtől

A modellek időnként hatalmasat zakóznak a kifutón, mégis minden újabb esés nagy szenzáció: a londoni divathéten több bemutatón is elbuktak a manökenek. A Burberry 2011-es tavaszi-nyári bemutatóján például elég komolyat esett az egyik lány, köszönhetően a csúszós padlónak és a divatház extramagassarkú cipőjének.

Szerencsétlen modell illusztris tömeg előtt ült a földre – Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Anna Wintour és Serena Williams is a nézők között ült –, de igyekezett vidáman felfogni a dolgot és a sok botladozás közepette kipirosodott arccal, de mosolyogva szedte össze magát. Végül nem vette vissza a problémás lábbelit, de a pár másik felét magán hagyta, úgy billegett vissza a kulisszák mögé.

Egy másik modell ugyanezen a bemutatón egyszerűen a kezében vitte körbe magassarkúját, ő inkább fel se vette a balesetveszélyes lábbelit. Nem tudjuk, vigasztalja-e a tudat a Burberry divatbemutató lányait, hogy a londoni divathéten Zac Posen és Bernard Chandran show-ján is voltak bukások, illetve, hogy Agyness Deynnek szintén meggyűlt már a baja a Burberry lábbelijével: ő a februári New York-i divathéten esett el, kétszer is, majd mezítláb vonult le a kifutóról.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek