Lady Gaga kényszerzubbonyban utazik

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

Lady Gaga szeret extrém ruhákban repülni, de miután múltkor egy óriásit esett, a 30 centis magasított talpú lakkcsizmát kerüli.

Mivel a merész ruházkodási stílus már védjegyévé vált, elő kellett vennie valamilyen más különös ruhadarabot: ez a kabát ezzel a fél arcot beborító napszemüveggel pont megteszi. A paparazzók Houston repterén kapták lencsevégre az énekesnőt, aki kávét szürcsölgetve, fülén telefonnal vonult a check-in-hez, de a Today Show-ba is ebben látogatott el Gaga pár nappal korábban.

Az általunk kényszerzubbonynak minősített ruhadarab egy Asher Levin által tervezett, egyedi bőrkabát. Levin ruháit egyébként nagyon szereti az énekesnő, gyakran látni őt a tervező különféle lakk kreációiban. A lábszárnál széles övekkel szűkített, deréknál és vállrésznél bő, ejtett nyakú, krémszínű trencskó szokatlan fazonja ellenére nagyon jól mutat a legbefolyásosabb popénekesnőn és a kecses fekete magassarkú is sokat dob az összeállításon.

Már sejtjük, hogy ősszel – vagy legkésőbb jövő tavasszal – mit fognak viselni a fashioniszták: alul szűkített, hosszú (lehetőleg krémszínű) bőrkabátot, körömcipővel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra