53 év és 46-os méret a felső határ az Ultimo modelljeinél

Az Ultimo fehérneműcég új ruhakollekciót dob piacra, ehhez keresett olyan átlagos megjelenésű nőket, akiknek lehetőleg nincs semmi közük a divatvilághoz: összesen 14 hölgyet választottak a kampányhoz. Korban és méretben is igen változatos képet mutat a reklámarcok csapata: az alkalmi modellek 20 és 53 év közöttiek, ruhaméretük pedig az angol számozás szerinti 8-as és 18-as közé esik (magyar számozás szerint 36-os és 46-os között mozog a kiválasztottak ruhamérete).

A casting teljesen rendhagyó volt, maga a cég kereste meg modelljeit a Facebookon – írja a Huffingtonpost. Aki vállalta a szereplést, azt egy stílustanácsadás keretében csinosították ki. A fotózás – természetesen retusálatlan – eredményét megtekinthetik az ultimo.co.uk oldalon és a brit Debenhams üzletekben. A fehérneműlánc most próbálkozik először ruhatervezéssel, és ez az első alkalom, hogy nem profi modellekkel, vagy hírességekkel dolgoznak. Kíváncsian várjuk, a következő fehérnemű-katalógusukban is bevállalják-e a valódi nőket jól bevált modelleik helyett.

Nyolcan a tizennégyből - kattintson a képre több fotóért!
Nyolcan a tizennégyből - kattintson a képre több fotóért!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.