Gisele Bündchen újra kifutóra lépett

Hat hónappal szülése után visszatért a kifutóra a világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, Gisele Bündchen. Szülőföldjén, Brazíliában vonult végig először a kifutón ismét a kihagyás után.

A 29 éves Bündchen a Sao Paulo-i Divathéten lépett fel, ahol a brazil Colcci ruháit mutatta be. A tervek szerint januárban is a cég modelljeként lépett volna kifutóra, de kénytelen volt lemondani a felkérést, mert december 8-án született meg első gyermeke, Benjamin Brady.

Bündchen láthatóan visszanyerte régi formáját, bár volt elmondása szerint aggódott a fellépés előtt. "Nagyon ideges voltam. De minden rendben ment, nagyon boldog vagyok" - mondta az Estado de Sao Paulo lapnak hozzátéve, fiát nem vitte magával Brazíliába, mert dolgozni ment oda.

A modell egyébként nem most először dolgozott a Colcci márkával,fia születése után hat héttel már a cég 2010 őszi-téli reklámfotóin szerepelt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.