Lady Gaga erős hetet nyomott agyament ruházatokból

Az exhibicionista énekesnő megint nem bír magával, sokkolóbbnál sokkolóbb szettekben jelenik meg. Május 9-én, vasárnap Stockholmban egy szál szakadt harisnyában és - úgy általában - rettentő ápolatlan külsővel hagyta el a szállodát.

Ezután Berlinben volt jelenése: ahogy arról már beszámoltunk, május 11-i koncertje előtt a ruhája nem volt elég formabontó, hát ki kellett valamit találnia, és arra jutott, hogy egy csinos papírszatyor majd feldobja a tépett ruhát. Koncertje előtt még egy díjátadóra is hivatalos volt: az alkalomhoz (szerinte) leginkább illő, fekete özvegy jelmezt öltött. Csipkével takarta el az arcát, és valami borzalmas pataszerű lábbeliben imbolygott. Elvitte a díjakat, és csodával határos módon megúszta borulás nélkül.

Ez adhatott neki akkora önbizalmat, hogy két nap múlva New Yorkban, a Carnegie Hall-ban ismét ugyanabban a patában jelent meg. Az esőerdők pusztulása ellen küzdő alapítvány estjén Elton John is kitett magáért, erős versenyző volt, de szerintünk Gaga gyászruháját nem lehet lenyomni pár félmeztelen táncossal. Nézze végig képgalériánkat az agyament ruházatokkal és írja meg véleményét a kommentek között.

Oszd meg másokkal is!
Mustra