Melyik hírességen áll jobban ugyanaz a ruha?

Ismét elérkezett az ideje, hogy összeszedjük azokat a hírességeket, akik sikeresen ugyanabban a ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt. Önök szerint, melyik sztárnak áll jobban ugyanaz a darab? Szavazzanak, majd véleményük indoklását írják meg kommentekben.

Donatella Versace – Christina Aguilera 

Kinek áll jobban?

Divatmunkássága mellett topless napozásával írta be magát a történelemkönyvekbe Donatella Versace tavaly októberben, ő a Whitney gálán jelent meg a combközépig felvágott, féloldalas dekoltázsú ruhájában. Christina Aguilera a múlt héten a Golden Globe díjátadon emelte ebben az estélyiben az est színvonalát.

 

Daisy Lowe – Thandie Newton

Kinek áll jobban?

Thandie Newton már 2008 szeptemberében viselte ezt a Jasmine Di Milo ruhát, egész pontosan a RocknRolla londoni bemutatóján. Míg a modell Daisy Lowe ugyanezt a darabot - igaz feketében - viselte a 2010-es Pirelli naptár bemutatóján.

Kate Winslet - Mariah Carey 

Kinek áll jobban?

Kate Winslet tavaly februárban jelent meg a fekete, mélyen dekoltált estélyijében a BAFTA díjáatadóján. Ugyanezt a darabot viselte Mariah Carey a Precious című film bemutatóján tavaly novemberi premierjén, igaz, az énekesnő lényegesen jobban kitöltötte a hézagokat.

Taylor Swift – Miley Cyrus 

Kinek áll jobban?

Úgy tűnik a két fiatal énekesnő szereti Kaufman Franco munkáját. A Kanye West által majdnem eltiport Taylor Swift a tavalyi Grammy díjátadón jelent meg a fekete verzióban, míg Miley Cyrus a narancssárga változatot érezte tökéletesen megfelelőnek arra, hogy II. Erzsébet színe elé járuljon.

Annalynne McCord – Ashley Tisdale

Kinek áll jobban?

Szintén két fiatal híresség fogta ki ugyanazt a ruhát. A 90210-ből ismert Annalynne McCord a Nylon magazin partiján jelent meg ebben a fekete ruhában, Ashley Tisdale a Los Premios MTV díjátadóra öltötte fel ugyanazt a darabot, ráadásul mindketten élénk színű cipővel dobták fel a sima fekete viseletüket.

Kirsten Dunst – Rose McGowan

Kinek áll jobban?

Kirsten Dunst tavaly augusztusban érezte szükségét egy miniruhának, míg a dögösebb kiadás, Rose McGowan a GQ férfimagazin tiszteletére öltötte fel ezt a kék koktélruhát. Ráadásul neki sikerült a sima fekete helyett aranyszandálban betipegni a vörös szőnyegre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra