Őrült kalapok a Párizsi Divathéten

A Párizsi Divathéten elvileg hordható ruhákat és kiegészítőket mutatnak be, de a modelleket elnézve, a kalapjaikat nem valószínű, hogy nagy tételben fogják értékesíteni. Gareth Pugh szárnyakat, Bernhard Wilhelm a természet jegyében egy fél erdőt pakolt modelljei fejére, Junya Watanabe pedig a turbánokat értelmezte újra, rögtön azután, hogy végignézett egy Simpson család maratont.

A kalapok anyagai elég széles skálán mozognak. A faágak, virágok, levelek és a különféle tollak mellett találtunk fémből készült, antennával díszített darabot, de a szerintünk a legmókásabb darab a Marithe és Francois Girbaud által a modell fejére húzott szatyor. De hordanák ezeket az utcán?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.