Kate Moss meztelenül segít a beteg fotósnőn

Figyelemreméltó felhívást tett közzé a héten a köztudatba Beth Ditto botrányfotójával berobbant Love magazin. Amint arról a lap blogja tudósít, egyik közreműködőjük, a világszerte elismert Corrine Day súlyos betegségben szenved.

A fényképész hölgy és Kate Moss karrierje gyakorlatilag egyszerre kezdődött, amikor 1990-ben az előbbi által az utóbbiról készített topless fotók a FACE magazinban jelentek meg (Kate Moss ekkor mindössze 16 éves volt, jobbra látható a borító). Most, hogy Day-nek betegsége miatt költséges kezelésre van szüksége, barátai - közöttük Kate Moss - a segítségére siettek. A poszt tetején látható fotó 2001-ben készült a brit szupermodellről, és ennek a képnek 500 nyomatát árusítják most jótékony célzattal, egyenként 100 fontos, azaz kb. 31.000 forintos áron. Aki szeretne egy ilyen ereklyéhez hozzájutni, a fenti linken található email-címen érdeklődhet.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.