Itt a pedikűrszezon, itt a lábalapozó

A Bold and the Beautiful című amerikai szappanopera sminkese felismerte, hogy a csinos kis cipőktől a lányok lába gusztustalan, sebes, bütykös és torz lesz, ezért piacra dobott egy lábalapozó terméket. A krém két pedikűr között eltűnteti a lábon látható vérereket, kidörzsölt részeket, sebeket és mindent, amit a cipő okozott.

pedik

Allyson Carey sminkes Tintalize-nak nevezte el az új terméket, ami 15 dollárba kerül. Mi sajnos nem tudtuk kipróbálni, de miután a New York Magazine divatrovat felelőse megtette, nem is akarjuk. Leírása szerint a sötét árnyalatú termék még okés, de a világostól tapintásra és színre is olyan lesz az ember lábfeje, mintha mű lenne (a tesztelésről olyan gusztustalan képeket mellékelt, amit inkább nem vettünk át, de nézze meg itt, ha jó a gyomra). Ráadásul felvitel után el is kenődött a cucc, bár a marketingszöveg szerint kenődés- és vízálló. Azt javasoljuk, papucsszezonban inkább áldozzon gyakrabban a pedikűrre, illetve viseljen kényelmes cipőt, mintsem a takargatással próbálkozzon.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.