Nagyon drága, izzadós műanyagcipő

cipo250

A műanyag cipő már jó pár éve a divat kelléke, van, akinek már a flip-flop is sok, másnak a Crocs veri ki a biztosítékot, de a retró műanyag bebújós cipőt is láttunk már újra. Bár ezekben többnyire undorító izzadt és csúszós lesz az ember lába nyáron, kétségtelen előnyük az olcsóság. Persze nem minden esetben. A műanyag bútorairól ismert Kartell például most dobta piacra a műanyag balerina cipőit, nem kevesebb, mint 90 euróért. Ennyiért már akár két pár igazán jó cipőt is kapunk, nem értem, ki ad ki 25 ezer forintot egy darab műanyagért, bár kétség kívül tetszetős színekben pompáznak. Én az említett darabokat Párizsban láttam, de úgy tudom, itthon is kaphatók.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.