Uszályviadal az Oscar-gála királynői között

Az Oscar-gála ugyanolyan fontos esemény az estélyi ruhák, mint a filmek számára. A férfiak dögunalmas szmokingjainak, frakkjainak és egyéb öltönyeinek háttere előtt hatalmas ruhakölteményekben pompáztak a női sztárok a múlt éjjel is. Vegyük sorra a tíz jelölt színésznőt, vajon melyikük érdemelt volna díjat a ruhájáért? A fenti képen az igazi díjak nyertesei láthatók, Kate Winslet a sok pezsgő- és csontszínű vagy fehér ruha közül kiugró kékben tündökölt, míg Penélope Cruz a hatalmasszoknyások táborát gyarapította. De mint látni fogjuk, az uszályvetélkedőt nem ő nyerte...

...hiszen fent balról Marisa Tomei látható. Vele Taraji P. Hensont állítottuk szembe, mert a két remek mellékszereplőnő mintha egymást akarta volna lepipálni uszályuk méretével. Ha jól látjuk, Marisa Tomeié nagyobb - önnek melyik tetszik jobban?

Egymáshoz öltözött a Kételyben szereplő három színésznő, ha már a statisztákat leszámítva a teljes szereplőgárdát Oscarra jelölték. Az uszályvetélkedőbe csak a pirosban látható Amy Adams száll be egy gyenge kísérlettel, de ezek a művésznők a nagy, habos szoknyák helyett inkább a slank sziluettre esküsznek. Amy Adamshez hasonlóan Meryl Streep is a ruhájához színben passzoló kisretikült szorongat, míg Viola Davis egy arany-ezüst kombinációban ragyog.

A maradék három hölgy között van a legvisszafogottabban öltözött színésznő, aki némi meglepetésre Angelina Jolie. Igaz, a jól dekoltált, válltalan ruhából tetoválásai jó része kikandikál, így az összkép azért mégis valamelyest vadóc. Fülbevalója most kisebb, viszont zöld. Anne Hathaway szinte sellőnek öltözött, a csupaszem-csupaszáj színésznő tartózkodott a fehéren és ezüstön kívül a színektől. Végül pedig Melissa Leót ajánljuk az önök figyelmébe, aki mintha nem egy estélyi ruhában, hanem egy jelmezben jelent volna meg a gálán, egy kosztümös Rómeó és Júlia-előadást idézve, a hetvenes évekből átmentett frizurával. Nos, melyikük volt a leggyönyörűbb?

Oszd meg másokkal is!
Mustra