Mischa Barton lelopja Cicciolina fejéről a koronát. Izé, fejpántot

Nekem a fejpántról eddig mindig Cicciolina jutott eszembe. Ha még sokáig látok napi-heti rendszerességgel képeket Mischa Bartonról, akkor viszont lehet, hogy ez változni fog. Az elmúlt egy-két hónapból a Narancsvidékkel (és nem a narancsbőrrel) hírnevet szerzett színésznőnek a legfurább fejpántjai közül hármat szedtünk össze ebben a posztban. A másik kettő természetesen a hajtás után látható, de azt már a fenti képről is meg lehet állapítani, hogy a fejpánt plusz szőke haj kombó csak akkor cicciolinásít, ha középen van a választék.

A jobb alsó hippis-virágos a kedvencem, a fenti nálam a második helyezett, az aranyozottat viszont szerintem kicsit kevésbé találták el. Nicky Hilton is csinált már valami ilyesmit a hajával nemrégiben - akkor most (újra) divatba jött a fejpánt?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.