Mihalik Enikő a Roomban, Twiggy könyvben, Lady Ga Ga klipben

A fenti kép a The Room magazin október 24-én, pénteken megjelenő száma címlapjának részlete. A fotón Mihalik Enikő látható, teljesen más arcát mutatva, mint amit a Guccinál láttunk. A hetekben Magyar Formatervezési Díjat nyert magazin legújabb számában a nők állnak a fókuszban, többek között Cicciolinával is olvasható interjú. Akik a betűnél a bulit jobban szeretik, azokat is kényezteti a Room, ma este 8-kor kezdődik ugyanis a partijuk a Merlinben. Részletek itt. A hajtás után pedig bemutatjuk Twiggy új könyvét, és akiknek van 5 percük klipnézésre, azoknak megtekinthetik azt a Pokerface fantázianévre keresztelt erotikus-fantasztikus divatfétis vizuálorgiát, amiről eddig azt hittük, hogy ilyenre csak Madonna volt képes a '80-as években.

Ő Twiggy (Lawson, nem Ramirez). A 60-as években ikonná vált ős-szupermodell tegnapelőtt éppen legújabb könyvét dedikálta, amikor ez a fotó készült róla. A könyv címe: A Guide to Looking and Feeling Fabulous Over Forty, azaz Útmutató ahhoz, hogy nézzünk ki és érezzük magunkat csodálatosan negyven fölött. A valóban remek formában lévő Twiggy egyébként nemsokára ezt már a 60-as generációnak is megírhatja, hiszen már maga is benne van a hatvanadikban. Mindenesetre ő is tipikusan az a "szeretnék én így kinézni..."-fajta. A könyből nyilván minden titok kiderül.

Rám csaj még nem volt ilyen hatással, mint Lady Ga Ga. Vajon ezzel csak én vagyok így? Ez az olvasók kommentjeiből hamarosan menthetetlenül ki fog derülni, szerintem mindenesetre önmagában a fenti klipben szereplő kesztyűkollekció külön posztot érdemelhetne, az összes zseniális és bizarr kiegészítő felsorolásához pedig külön blogra lenne szükség. Lady Ga Gának megjelent az új videoklipje, Pokerface címmel. Lady Ga Ga egy olyan nő, akiért lehet rajongani. Érdemes vele megismerkedni, ha valaki még nem tette volna.

Oszd meg másokkal is!
Mustra