Paltrow beszőrösödött, mindenki mérges

Van, hogy cirmoscicának öltözik a legújabb masnitrendet követve, máskor hét különböző, bokatörően magas sarkú cipőben jelenik meg a hét minden napján, most viszont belehúzott a szőrmébe egy reklám kedvéért. Gwyneth Paltrow az olasz Tod’s márka reklámkampányának fotóján csapta a nyakába a szőrmestólát, amin persze egy csomóan kiakadtak. Az egészben az a legfurcsább, hogy a színésznő nagyon is környezettudatos életmódot folytat, ráadásul a férjét szavazták meg pár éve az egyik legszexibb vegetariánusnak.

Paltrow a Tod’s cég ősz/téli kollekcióját reklámozza részben szőrmébe bújva egy olyan cégnek, amely amúgy strucctollat és kígyóbőrt is alkalmaz a luxustáskái és -cipői dizájnjában. A PETA nevű állatvédő szervezet viszont kifogásolja ezt, és felrója Paltrownak, hogy ezzel nem épp követendő példát állít a gyermekei elé. A Viva! nevű vegetariánus érdekszervezet szintén kommentálta a reklámfotókat, mondván: „Semmi nőies nincs abban, ha egy rémült és szenvedő róka ánuszába elektródát dugnak, majd kivégzik. Ms. Paltrow egy színésznő, és láthatóan azok között is különösen buta.”

A sor itt még nem ér véget, hiszen a vega Paltrow barátnője, a tervezőnő Stella McCartney (aki nemrégiben személyes apropóból akadt ki a szőrme ellen) szintén dühös. Arra is kíváncsi lennék, hogy a színésznő férje, az egyik legszexisebbnek tartott vegetariánus, Chris Martin, mit szól az ilyesfajta akciókhoz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra