Bikini is elég alá, csak a kalap a helyén legyen

Megmondtuk, bejött: idén nyáron tényleg divat a kalap. Persze a legtöbben a strandra használják, mint például a fenti képeken Siena Miller, illetve Kimberley Stuart, de távolról sem ez az egyetlen bevetési hely. Alább kalapos celebekből nyújtunk egy kis ízelítőt, bemutatva, hol milyen kalapban trendi idén megjelenni.

Naomi Campbell malomkerék nagyságú példánnyal védekezik a Riviérán a tűző nap ellen. Minél nagyobb a fejfedő átmérője, annál nőiesebb megjelenést biztosít viselőjének. Az extraszéles karima ráadásul praktikusabb is a fénnyel szemben, igaz, szél esetén viszont nehéz a fejen tartani. Idén mindenesetre a keskenyebb szélű, férfiasabb fazonok számítanak menőbbnek.

Az én kedvencem ez az enyhe Indiana Jones-beütésű, lifegő karimájú fejfedő. Halle Berry kedvence is ez, ő csapta ugyanis a fejébe, amikor vásárolgatni indult.

És végül két partigörl az éjszakából. Ilyenkor tűző nap ellen ugyebár már nem kell védekezni, ezért kizárólag a divatszempont érvényesül, azaz a hölgyek beérik a férfiasan keskeny, merev karimákkal. Kate Moss kalapja egy teljesen klasszikus darab, Pinké egyrészt vagányabb (elöl szembe húzva, hátul felálló karimával), másrészt színes (a szemét is harmonizáló árnyalatokkal sminkelte ráadásul).

Önnek melyik a kedvence? Vett már kalapot idén nyáron?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek