Csalásnak számít a testalakító nadrág meg a fűző?

Ahogy tombol a meleg, ahogy egyre több az osztálytalálkozó, az esküvő, a kerti parti, úgy egyre kisebb méretű ruhákat szeretünk viselni, ha nem szeretnék hőgutában elhalálozni kettő izzadtsággal töltött perc után. Viszont minél csekélyebb a ruha, annál nyilvánvalóbb a nagyobb méretű tompor, a domborodó alhas, valamint az a dolog, aminek nem tudom, mi a neve, de deréktájon nő az emberre és kificcan minden nadrágból.

Angliában elképesztő hagyománya van a mindenféle hájleszorító viseleteknek, a legolcsóbb boltokban is hozzáférhető a teljes fűző, a seggtompító kisnadrág és a csodás, ám kamudekoltázst készítő műmelles melltartó. Amerikában is komoly cégek alakulnak zsírpárnaeltűntetés céljából, mint például a képen látható terméket is forgalmazó Shapefx, amely azt ígéri, pontosan olyan alakunk lesz, ha felvesszük a holmiját, mint amilyet szeretnénk. Persze. Hahaha.

Őszinte leszek: én megvettem a kamudekoltázst készítő melltartót, ami bizonyos helyeken leszorít, más helyeken mintha felpumpálna, de nem mertem felpróbálni a helyszínen, ezért csak otthon derült ki, hogy soha nem fogom felvenni, mert pont úgy nézek ki benne, mint valaki, egy kamudekoltázst készítő melltartóban. (Kell valakinek? 36-38-as méret.)

A kérdés pedig ez: csalás a leszorítás, összetömörítés, felpolcolás, vagy belefér?
Oszd meg másokkal is!
Mustra