Luxuskávézás: formatervezői díj dizájnhallgatóknak

Gondolt már arra, hogy repülés közben élvezi a kávét? Mi nem, de Milléte Balázs és Telekes Tamás igen. Ők fiatal magyar tervezők, akik holtversenyben elnyerték a Nespresso nemzetközi dizájnversenyének hazai díját. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói az Erno és az Enjoy it while flying nevű projektekért egyenként 125 ezer forint értékű díjat nyertek. A formatervezők munkáit április 21-30 között meg lehet nézni a Nespresso Andrássy úti üzletében.


A nyertes tervek egyike

A CoffeeLuxury egy nemzetközi dizájnverseny, amelyet formatervezés szakos diákoknak hirdettek meg és a feladat annak bemutatása volt, hogy hogyan ötvöznék a kávézás és a luxus fogalmát, túllépve a műszaki és ipari korlátokon. A diákok kétdimenziós látványterveken, technikai és gyártási kötöttségek nélkül mutathatták be a luxusról alkotott elképzeléseiket kávékapszulákról, kávégépekről, elkészítési módokról és a kóstolást segítő kiegészítőkről.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.