Így néz ki élesben az idén nyári Prada

Az egyik első fecske, aki a Prada jelenleg aktuális nyári kollekciójával próbál nyarat csinálni, nem más, mint a modellnek indult, de tévésorozatokban már színészkedéssel is kacérkodó Angie Harmon. Ő persze egy Prada-szponzorálta rendezvényre vette fel egy visszafogottabb, sötétzöld felsővel ezt a figyelmet követelő, rajzos-fordos, nyárias szoknyát, amit először tavaly ősszel láthattunk a Prada-bemutatón.

Már emelett a rokolya mellett sem könnyű szemrebbenés nélkül elmenni, de talán még feltűnőbb a majolikának tűnő anyagból készült sarkú szandál. Az összeállítás számunkra erősen a szecessziót idézi, kislányosabb beütéssel, és valamivel több melegséggel és jókedvvel, mint ami egyébként a minimalizmusáról és szigorúságáról híres Pradára jellemző. Hogy ezek után a következő szezonra, azaz télre milyen cipőket álmodtak ők meg, azt ugye már tudjuk - igaz, ezek egyelőre csak kifutón voltak még láthatók. Ugye ez a nyári divat önnek is jobban tetszik?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.