McGregor hülyét csinál magából a Davidoffért


Ewan McGregor lett a Davidoff parfümök új arca, hangja és teste. A cég a Lost - Eltűntek szereplője, Josh Holloway után a skót színészt választotta ki az Adventure nevű illat marketingjéhez. A Moulin Rouge sztárja, aki tizenkét évvel ezelőtt a Trainspotting Rentonjaként került a legszexibb hírességek közé, világszerte televíziós- és nyomtatott reklámokban népszerűsíti a parfümöt. Az alant látható tévéreklám viszont szerintem inkább szánalmas, mint meggyőző. McGregor arra a 32 ezer kilométeres, földkörüli motorostúrájára utal benne, amelyet dokumentumfilmeken meg is örökített. Ön szerint odaillik az igazi vágyak és megismételhetetlen kalandok közé és a csodálatos, tiszta tájba egy Davidoff-üvegcse?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.