Könnyebb a nőknek ajándékot venni? Szavazzon!

Nőknek könnyebb ajándékot venni. Ennek fő oka, hogy a jolly jokerként bevethető fogyóeszköz-ajándéklehetőségek vagy unisexek vagy nőspecifikusak, ráadásul ha unisexek, mindig nagyobb választékban állnak rendelkezésre leányoknak, asszonyoknak adható formában. Izgalmas példák meg ötletek és még izgalmasabb szavazás a hajtás után!

Kozmetikumot ugyan vehetünk férfiaknak is, de a kicsit snassz aftershave-vel és a kicsit túl metroszexuális parfümmel ki is merült a téma. Ezzel szemben nőknek ajándékozható rúzsok és szemhéjfestékek, parfümök és arckrémek garmada áll az ajándékozó rendelkezésére, amelyekből nyugodt lélekkel vásárolhatunk, hiszen mindig szükség van rájuk. Ruhára is mindig szükség van, de hogy ezen a téren mennyivel nagyobb és izgalmasabb a női választék, azt írásban kifejezni talán nem is lehet. Nagyobb kínálatból választani is könnyebb. Ráadásul a hölgyeknek végtelen számú kiegészítő és ékszer ajándékozható bizsutól luxuskategóriáig: trendi és/vagy gyönyörű fülbevalóból, nyakláncból, kis táskákból, retikülből mindig jöhet még egy. Ezen a téren a férfiak felvevőképessége megintcsak elhanyagolható.

Tipikus női ajándékcsoport továbbá a háztartási kellék. Edényfogó kesztyű, kötény, tálak, eszközök... Mit választhatunk egy férfinak ebből a halmazból? Legfeljebb dugóhúzót vagy bicskát, egy különlegeset, esetleg. Az erősebbik nem számára esetleg alkoholtéren tudunk valami prezentálható meglepetéssel előállni, pl. bor, viszki vagy egyéb felsőbb kategóriás termék, bár ezek nem nagyon szoktak tudni karácsonyi hangulatot árasztani magukból. Kifejezetten férfias termékcsoport továbbá az elektronikus kütyük halmaza, ezzel viszont az a baj, hogy elfogadható áron aligha fogunk olyasmit találni a médianagyáruház szakértő osztályán, amit röpke figyelmességképpen karácsonykor átnyújthatnánk.

Ön is szembesült már ezzel a problémával? Vagy Ön éppen az ellenkezőjét tapasztalja? Esetleg egyik nemmel kapcsolatosan sem szoktak lenni kirívó ajándékozási problémái? Szavazzon, mondjon véleményt!

Oszd meg másokkal is!
Mustra