Leárazás körkép: Women' Secret

Megnéztük a pár napja indult Women’ Secret leárazást a Mammutban, ahol meleg volt, és a legtöbb dolog kis híján 3000-be vagy kis híján 6000-be került.  
 

 
Az a jó a Women’ Secretben, hogy bár fehérnemű (melltartók 2999-től) és pizsama üzletként tartják számon, egy sor más dologban is nyomul: a nyilvánvaló fürdőruhán (bikini alsó retró színekben 2199-ért) kívül topokban, pulóverekben (csíkos plüss pulóver 5990-ért), szabadidőszerkókban, sőt, még utcai ruházatban is. Ráadásul az üzlet minden szezonban rákattan néhány mintára, és csinál belőlük egy egész kollekciót. Így ha elég gyorsak és ügyesek vagyunk, tízezerért egyetlen leárazás alatt melltartót, nesszeszert és mondjuk egy vászontáskát is összeszedhetünk egyazon mintából (hogy ez miért olyan nagyszerű, nem tudnánk megmagyarázni, de az).
 
Banánosból gyártottak például nyári pizsamát, nyakban megkötős felsőt és műanyag neszeszert is. Bohóságokból (csőrikés top 2990, punkos táska 2199) jó sok van a WS-ben, a képen látható flip-flopba (2199) pedig konkrétan beleszerettünk.
 
És ami jó, hogy vannak klasszikus, szép darabok is (pl. fekete, csíkos V-nyakú hálóing 5999-ért) és a basic melltartók most harminc százalékkal kevesebbe kerülnek.
Oszd meg másokkal is!
Mustra