Csokoládéfesztiválok szerte a világban

Az MTI összeállított egy kis csokoládéfesztivál-kalendáriumot, hogy aki netán nem tud mit kezdeni pénzével és szabadidejével, bódultra zabálhassa végig a nagyvilágot.
 

Divatba jött a csokoládé: világszerte egyre gyakrabban rendeznek csokoládé-fesztiválokat. Léteznek olyan ínyencek, akik kontinensről kontinensre járnak, hogy csokoládé-szenvedélyüknek ilyen módon is hódolhassanak.
 
Néhány esemény különösen ígéretesnek tűnik. Ilyen például az Eurochocolate az olaszországi Modicában, március 17. és 25. között, vagy az Annual Kona Chocolate Festival, (Hawaii), amelyet március 22-24. között rendeznek.
 
Immár nyolcadszor rendezik meg az egyesült államokbeli Long Grove-ban május 4. és 6. között a csokoládés ínyencségek, újdonságok és rajongóik szokásos évi randevúját. Rá pár napra az ugyancsak amerikai Burlingtonban kerül sor egy másik Chocolatefest-re.
 
A nyári szünet után szeptember 8-án és 9-én San Francisco utcáit lepi el az édes, mámorító csokoládé illat, a Ghirardelli Square parádén.
 
A Baltimore-ban októberben megrendezendő eseménynél talán még izgalmasabbnak ígérkezik az olaszországi Perugiában rendezendő csokiünnep, október 13. és 21. között. A kanadai West Coast fesztivál október 14. és 21. között zárja az őszi csokoládészezont.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.