Benetton és Nike-bolt nyílt nők napján

Fantasztikus élményben volt ma részünk. Egy napon nyílt meg a Kempinskivel szemben az új, háromemeletes Benetton és a Mamut II.-ben a nőknek szánt Nike bolt, erős dance beütéssel. A Benetton ugyanolyan mint mindig: a legjobb színek a városban, a Nike boltban pedig értelemszerűen dominál a sportruházat, de ezért látni és egy-két olyan felsőt, amit még az utcára is fel lehet venni. Viszont rájöttünk, hogy:

1. A Megatánc óriási hatással volt a magyar tinilányok életére

2. A bolt legjobbját, egy összevissza átkötős zöld felsőrészt, amit a próbababa is visel, NEM szabad megvásárolni. Hat Rubint Réka-klón távozott ugyanis ugyanilyennel. Mi ezt lőttük 16990 forintért. De semmi garancia arra, hogy nem jön szembe holnap háromszor.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.