Sajtvalóságshow egyenes adásban

December 23-án kezdték el érlelni a sajtot, de csak január elsejével indult a sajtvalóságshow, mely azt mutatja éjjel-nappal itt, hogyan érik be egy cheddar. A 24 órás közvetítésbe eddig szúrópróbaszerűen néztünk bele a nap legkülönbözőbb szakaszaiban. Legfeljebb mintha a fény vetülése lett volna olykor kicsit más, amúgy nem történt semmi megrázó. Akit ez mégis lázba hoz, letölteheti képernyővédőnek.

Philip Crawford, a sajtot érlelő West Country Farmhouse Cheesemakers vezetője ugyanakkor belátja, meglehet, hogy egyesek szerint ez 2007 legunalmasabb weboldala, de neki mégis jobb az érlelődő sajtot nézni, mint egy száradó festményt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.