A nők a szexnél jobban szeretik a ruhákat

A legtöbb nő tud választani szex és ruhatár közt, derült ki egy amerikai felmérésből. A tíz amerikai városban, ezer nőn végzett kutatás szerint a nők 61%-át rosszabbul érintené, ha eltűnnének kedvenc ruhái, mint egy hónap szex megvonás. A kutatásból az is kiderült, hogy a nők sokkal hűségesebbek egyes ruhadarabjaikhoz, mint a férfiakhoz. A 18 és 54 év közötti nők átlagban tizenkét és fél évig őrzik meg kedvenc ruhájukat, míg az átlag kapcsolat időtartama ennél jóval rövidebb. A megkérdezettek háromnegyede hitt abban, hogy létezik szerelme első látásra, ha szoknyáról vagy nadrágról, viszont kevésbé ha férfiakról van szó. Emellett a nők 48%-a azt nyilatkozta, kedvenc ruhája sokkal nagyobb magabiztosságot ad, mint a férfi, akivel együtt él. (Forrás: Reuters Life!)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.