Grillezett barack-rukkola saláta – narancsos-mézes öntettel érdemes tálalnod

Egy szelet grillezett hal vagy joghurtba pácolt, fokhagymás csirkemell mellett remek ez a gyümölcsös saláta, amitől a fogás egy kicsit még különlegesebb lesz, mintha a hagyományos görög testvérével tálalnád.

Nagyjából ezerszer újrakészítős.
Nagyjából ezerszer újrakészítős.DronG

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb darab őszibarack megtisztítva, félbevágva
  • 10 deka feta összemorzsolva
  • 2 nagy marék rukkola
  • 2 kisebb szelet pirított kalács kockákra vágva
Recept idők

Elkészítés:

Nem kell ehhez a salátához más, csak annyi, hogy kissé megsüsd a barackokat, felkockázd, majd összefogasd a többi hozzávalóval és esetleg egy kis olívaolajjal. Az ízesítést majd elvégzi a sós, hideg felta az édeskés, langyos barackfalatok tetején. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek