Hogy lehet normálisan enni a kínaikajás-dobozból?

Nehézséget okoz, hogy kibányászd a kaját az elviteles papírdobozból? Itt egy alternatív megoldás, ami új távlatokat nyithat meg előtted.

Ha kedveled az ázsiai konyhát, bizonyára jól ismered a papírdobozt, amiben az elviteles rendeléseket kapod kézhez. De az megvan, hogy a tartalmához nem csak a tetején keresztül juthatsz hozzá? Most jól figyelj, mert lehet, hogy eddig rosszul etted a szecsuáni csirkét!

Szóval, mi a titok nyitja?

Az ázsiai ételekhez járó doboz remek találmány, hiszen papírból készült, így nem terheli annyira a környezetet, de ha a hagyományos módon, vagyis a tetejét kinyitva szeretnél falatozni belőle, az néha elég körülményes tud lenni. Főleg amikor az utolsó falatokat próbálod kinyerni az aljáról. Ismerős? Akkor ideje, hogy megtudd, mit kell másként csinálnod, hogy megkíméld magad mindennemű maszatolástól, és többé külön tányérra se legyen szükséged, hogy szabad hozzáférést nyerj a kajához.

A FoodBeast örökzöld videója először azt szemlélteti, hogy a hétköznapi módszer milyen hibalehetőségeket tartogat, majd feltár egy másik megoldást, amire valószínűleg soha nem gondoltál volna.

Igen, csak szét kell hajtogatnod a dobozt, és voilà, már ehetsz is. Jó étvágyat kívánunk! Disclaimer: a trükk nem minden dobozzal működik, egyes típusok ugyanis úgy vannak ragasztva, hogy nem lehet széthajtani őket.

Inkább magadnak szeretnél összedobni valami finom kínai fogást? Erre is van pár ötletünk!

Oszd meg másokkal is!
Mustra