Lehet, hogy egészen eddig rosszul viselted a melltartódat?

Az amerikaiak egy része szemlátomást csak dekorációként gondolt eddig a melltartójukat „díszítő” kapcsokra.

A melltartója mellé használati útmutatót is kézhez kapó hölgy posztjára érkező válaszokat olvasgatva úgy tűnik nem ő az egyetlen, aki évtizedeken át úgy vásárolt melltartót, hogy figyelmen kívül hagyta a ThirdLove által istennek hála külön instrukciókkal is kihangsúlyozott kapocsrendszer rejtelmeit. 

Többet is kihozhatsz belőle

Pedig a HuffPostnak nyilatkozó ThirdLove tervező szerint tényleg nem igényel különösebb mérnöki munkát a kapcsokon való kiigazodás. „Ha nem a legkülső kapcsokat használod egy új melltartó esetében, túl nagy a pánt” – így a melltartódizájner. Ugyanis amikor új melltartót vesz valaki, a leglazább opcióval lehet elérni, hogy a viselet során a lassan de biztosan kinyúló pántokat újra szorosabbá tehesse valaki. Ha tehát a lehető legbővebb lehetőséggel indítja valaki útjára a legújabb szerzeményét, még két alkalommal állíthat a megnyúló pántokon, meghosszabbítva így a melltartója élettartamát, és elkerülve a túlságosan laza, kinyúlt darabok jelentette kényelmetlenséget.

Elöl, hátul, tökmindegy

Az már kevésbé fontos ugyanakkor a tervező szerint, hogy elöl kapcsolja-e be valaki a melltartóját, és csak ezután fordítja irányba, vagy eleve a hátán kapcsolja be a macerás műszert. Arra azért nem árt odafigyelnie az elölről induló tábornak, hogy mikor helyre igazítják a melltartójukat, lehetőleg pontosan középen legyen a kapocs rész.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek