Heti kedvenc: ilyen esőkabátokat kapsz most

Ez a tavasz is nagyon szeszélyes, és segítünk felkészülni arra az esetre, ha az esernyő nem opció.

Szokásunktól eltérően most nem azt mutatjuk be, hogy egy ruhadarabot vagy kiegészítőt hogyan és mivel érdemes variálni, hanem azt, hogy milyen kínálattal találkozhat az, aki hozzánk hasonlóan megnézte az időjárás-előrejelzést, és úgy döntött, hogy szüksége van egy esőkabátra, és nem baj, sőt, ha az éppen kicsit divatosabb mint a bárhol kapható praktikus, olcsóbb, de nem annyira menő darabok. 

A H&M online boltjában nincs nagy választék, két fazon van összesen négy színben, a legolcsóbb 6490 forint, a legdrágább pedig 12990 forint. A Zara viszont rendesen belehúzott, nem is tudtuk beletenni az összes kabátot a galériába. Igaz, itt 12995 és 15995 forintba kerülnek az esőkabátok, viszont vannak extrább darabok is. A többi fast fashion márkánál csak elvétve futottunk bele e heti kedvencünkbe, a Mangónál csak technikai dzseki volt, de ha komolyan gondolod a dolgot, akkor persze egy sportáruházba is elmehetsz, itt túrázáshoz valót is biztosan találsz.

Ha nem annyira égető a helyzet, akkor persze a külföldi webshopok is szóba jöhetnek, egyik kedvencünk az Asos, és itt biztosan szerencsével jár az, aki mondjuk világéletében pont egy fodros, lilaszínű esőkabátra vágyott, a Topshop oldalára pedig annak kell ellátogatnia, aki piros lakkdzsekiben szeretne küzdeni az időjárási elemekkel. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek