Mutatjuk, hogyan juthat ingyen fesztiváljegyekhez!

Tavasszal és nyáron Sziget, Volt, Sound belépőkről szóló nyereményjátékok jönnek szembe a hírekben vagy a hirdetésekben - nem is beszélve a kisebb, nem annyira felkapott fesztiválokról. Se szeri, se száma ugyanis az ingyenes belépővel kecsegtető nyerési lehetőségeknek, magára valamit is adó cég szinte biztosan sorsol – vagy már sorsolt is – egy-két fesztivál csomagot, már akik nem az olimpiára vagy az EB-re fókuszáltak. 

Feltehetően nem is találtunk meg mindent a neten, ami valamelyik fesztiválra szóló nyerési lehetőséget takar, de az jól látható, hogy az érzékszervek becsapnak, nincs olyan sok belőlük, mint gondolnánk. Jöhetnek még újabbak persze, de most futó akciók keveset találtunk, annál több olyat, ami már lezárult, vagy épp most ér véget. Ingyen pedig semmi sincs, ha mást nem egy, hát egy megosztást és egy lájkot mindenütt elkérnek a jegyünkért, a nyerési esélyekről pedig szinte semmit nem tudhatunk meg, mert az mindig az adott akcióban résztvevők számának függvénye. A hirdetők, ha nem lájkot, akkor jellemzően valamilyen termék megvásárlását vagy egy regisztrációt kérnek a fogyasztóktól. Ez még mindig az ingyenes tartomány, hiszen a pénzünkért azt kapjuk, amit adott esetben amúgy is megvásárolnánk, legalábbis mi senkiről sem feltételezzük, hogy panellakásba fűnyírót vegyen egy Sziget bérlet reményében. Ami némiképp meglepő, hogy nyereményjátékkal akár VIP-jegyet, vagy -bérletet is lehet szerezni.

298773827

Az ember azt gondolná, hogy a VIP-be a valamilyen szempontból fontos emberek mehetnek be, vagy nagyon gazdag emberek vásárolhatják oda be magukat, mert tisztább a slózi, kisebb a sor, vagy ott tanyázik a többi tényleg fontos ember. Ehhez képest az a helyzet, hogy egyes cégek a VIP-ba szóló bérleteket kínálnak, így végső soron teljesen hétköznapi kisemberként is fontossá válhatunk hirtelen, ha itt-ott regisztrálunk, és még szerencsénk is van. Mutatjuk, mi várja ott, a hajtás után pedig azt, hogy hol, mivel és mit nyerhet. Jó, ha siet, mert van, aminél ma játszhat utoljára!

kiíró feladat nyertesek száma biztos nyeremény mit lehet nyerni?   meddig?
Borháló  bort venni náluk 2 fő Kisföccs áráért nagyfröccsöt kap a fesztiválon  4 db VIP napijegyet a VOLT-ra június 20. 
Borháló Bemenni egy boltba és hitelesíteni a részvételt, hogy a csalókat kiszűrjék 3 fő  Kisfröccs áráért nagyfröccsöt kap a fesztiválon  1 fő 2 VIP Sound bérlet, 2 fő 2-2 DB Sound VIP napijegy  június 27.
Kisalföld Kitölteni egy felmérést  5 fő  nincs 1 VOLT bérlet +4 napijegy június 19.
Mastercard Fizetni az Aréna plázában Mastercarddal  44 fő nincs 40 napijegy+ 2 heti bérlet a Szigetre június 15-17.
 Tesco/ Panónia kincse  szelfi/blokk 132 fő   nincs Ördögfiak, Mátraalja fesztivál belépők július 31.
Oszd meg másokkal is!
Mustra