Az év biznisze: 3 darab falevél 5500 forintért

Ma már tényleg mindent be lehet szerezni az internetről, akár lehulló őszi faleveleket is. Az ősz egy kimondottan szép évszak, sokan járnak ilyenkor a természetbe és gyűjtenek falevelet, amiről kiderült, hogy igencsak összetett feladat. A New Hampsire-i cég rávilágított ugyanis arra a problémára, hogy tökéletes falevelet találni nem olyan egyszerű dolog, mint azt elsőre gondolja. Ők viszont küldenek három darabot 20 dollárért, azaz nagyjából 5500 forintért - mutatta be a hiánypótló vállalkozást Time

A Shipfoliage az árért cserébe garantálja, hogy Vermont és New Hampshire környékéről származó falevelet küld, amit gondosan, kézzel szednek, nem csak úgy összesöprik az udvarról. A levelek egy színélénkítő folyamaton is átesnek (valószínűleg megmossák) és speciális eljárással biztosítják, hogy évekig nézegethesse (mi ezt préselésnek hívtuk gyerekkorunkban, bár tény, hogy speciális, vagyis vastag könyvek lapjai között végeztük). Mivel házhoz szállítják, még a természetbe sem kell kimennie érte, hanem a természet megy önhöz. Ha azt hinné, hogy ez akkora hülyeség, hogy ilyen nincs még egy, akkor eláruljuk, hogy tavaly a nagy bostoni havazás idején egy cégtől hókupacokat lehetett rendelni. 

Fotó: Molnár Zoltán / Velvet
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.