Sarah Jessica Parker kincsvadászatot vezet

Az Oscar- és Tony-díjas zeneszerző-szövegíró Stephen Sondheim egy kis éjszakai kalandozásra invitálja a rajongókat október 3-án, a bevételt a Friends in Deed jótékonysági szervezet kapja.

Stephen Sondheim Pulitzer- és Tony-díjas zeneszerző, szövegíró – akinek többek közt a Sweeney Todd zenéjét és a West Side Story szövegét köszönhetjük – október 3-án egy különleges éjszakai kincsvadászattal lepi meg a közönséget. A puzzle-mániás Sondheim egyébként gyakran szervez a baráti társaságával ehhez hasonló játékokat, és ezúttal is egy olyan izgalmas és titokzatos versenyt ígér, amely során a New York-i Természettudományi Múzeum termeiben kalandozhat a vendégsereg.

Az esemény házigazdái Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker lesznek, az apropó pedig annak a Friends in Deed elnevezésű jótékonysági szervezetnek a 20. évfordulója, amely az életveszélyes betegségekben szenvedőkön segít. Az egyszeri és megismételhetetlen estére váltott, 1500 dolláros jegy a vadászat mellett koktélokat és egy vacsorát is magában foglal.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.