![Ha zöldségesebben szeretnéd, párolt zöldbabbal és zöldborsóval turbózd fel.](https://kep.index.hu/1/0/3582/35828/358282/35828213_2739251_eb82d5f87be06179d60f32d569d7b7b5_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka tisztított garnélafarok
- 6 deci zöldségalaplé
- 2 deci tejszín
- ízlés szerint só, bors és egy kevés sáfrány
- 4 szelet lime a tálaláshoz
- 1 darab zellerszár apróra vágva
Elkészítés:
Főzd puhára 10 perc alatt a garnélát az alaplében, majd még forrón keverd hozzá a tejszínt és fűszerezd. Add hozzá az apróra vágott, friss zellert, és ha ezzel megvagy, el is készültél. Lime-szeletekkel tálald. Ha zöldségesebben szeretnéd, párolt zöldbabbal és zölborsóval turbózd fel.
![Még 10 bizonyított érv a halfogyasztás mellett](https://kep.index.hu/1/0/3439/34398/343989/34398915_2633861_c651bfd9412be392b13f01609ee8befd_wm.jpg)
Érdemes néha grillezni belőle egy adagot, mert minden életkorban hasznos.
Tovább olvasom